Перфектина договаря най–добрите цени на най-интересните и необходими продукти и услуги, от които да се възползваш с удоволствие. Влизайки в сайта ни, ти правиш заявка, не само за изгодно пазаруване, но и за една наистина перфектна сделка. Ваучерът от perfektina.com е един много ефикасен и икономичен начин, осигуряващ всичко, което винаги си искал от пазаруването - перфектни оферти на перфектни цени! Всеки ден ние публикуваме неустоими предложения с намаление от -40 до -90% на продукти и услуги за теб от партньори в цялата страна.  Абонирай се за оферто-бюлетина на нашия уебсайт или следи сделките през страницата ни във Facebook.

Харесай си оферта и купи ваучер за нея след като си направил профил в нашия сайт. Можеш да платиш в брой, с дебитна или кредитна карта или банков превод.  Ние ще изпратим  потвърждение за успешното плащане на твоя имейл.  След като е платен, твоят ваучер автоматично ще бъде финализиран и ще бъде наличен в  твоя профил в perfektina.com. Необходимо е само да го разпечаташ и представиш на място при търговеца, който предлага конкретната оферта. Изключение правят офертите с електронен ваучер, за които ще има допълнителна инструкция в самата оферта.

Перфектина се стреми не само към договаряне на изгодни сделки, но и контролира качеството на всички услуги и продукти, които предлага. Измислили сме специален механизъм, с който да гарантираме качествено-количествения показател на предлаганите оферти. За да бъде накрая усещането наистина перфектно ще предоставим съвсем скоро възможност на нашите потребители да се възползват от специалните ни програми. За тях ще информираме потребителите ни на специализирана страница на нашия сайт и чрез имейл.

 

Пожелаваме ти много удоволствие от направените покупки, а ние ще направим всичко възможно от наша страна за да го гарантираме!

 

Enjoy it!