Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

6.55 лв.

Цена
без ваучери:

6.55 лв.

С ваучер
спестяваш:

0.00 лв.

Намаление с ваучери:--%
Национални оферти

Цена на ваучера:

6.55 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

Описание на офертата

Мандра 1ви предлага пречистено масло - но какво означава това? Технология, при която маслото съдържа по-малко млечни протеини и е подходящо за хора с лактозна непоносимост. С маслото може да се готви, пече и пържи, без то да се разпада на свободни радикали!

Пречистено масло Гхи "Марков":

• 1 брой (220гр) - за 6.55лв;
• 3 броя (по 220гр) - за 17.80лв;
• 5 броя (по 220гр) - за 28.50лв.


Повече за продукта:

Масло Гхи представлява пречистено масло, произхождащо от древна Индия. Обикновено се използва в кухнята на Индийския субконтинент, в Близкия изток, в Югоизточна Азия, в традиционната медицина и в религиозните ритуали. Маслото съдържа по-малко млечни протеини от обикновеното масло. ГХИ може напълно да замести обикновеното масло при готвене. Тъй като ГХИ има висока точка на задимяване (250 ° C или 482 ° F), може да се готви, пече и пържи с него, а то няма да се разпада на свободни радикали като много други масла. Ако страдате от лактозна непоносимост, консумацията на ГХИ не би трябвало да ви навреди, тъй като при приготвянето му премахват млечния белтък и холестерина. Когато се консумира ГХИ, организмът набавя мастноразтворими витамини А и Е. Този ценен продукт е богат и на витамин К2 (изключително важен за здравето на костите, кожата, намалява риска от образуването на плаки в артериите и развитието на сърдечни проблеми) и конюгирана линолова киселина - антиоксидант с антивирусни свойства. ГХИ е богат на мастни киселини със средна верига, които се абсорбират директно от черния дроб и се изгарят като енергия. Ако се занимавате активно със спорт, може да използвате ГХИ като постоянен източник на енергия. Маслото е добър овлажнител, подхранва сухата кожа, напуканите устни, спомага за намаляването на тъмните кръгове под очите и по-бързото възстановяване на кожата след повърхностни изгаряния.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 1 Май 2020 (Петък) до 1 Юни 2020 (Понеделник).
При грабване на ваучер посочете имената си, телефонен номер за контакт и точен адрес за доставка (личен или на офис на Speedy).
Доставката е за сметка на клиента - 3.35лв до офис или автомат на Speedy, 6.95лв до адрес на клиента. Извършва се в рамките на 3 работни дни след издаване на ваучер.
Срокът на годност на продуктите е 9 Декември 2020г.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни