Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

72.50 лв.

Цена
без ваучери:

145.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

72.50 лв.

Намаление с ваучери:-50%
Оферти София

Цена на ваучера:

72.50 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

--%

Почивка в Пампорово през Януари! Нощувка със закуска, от Апартаменти Невада**

Почивка в Пампорово през Януари! Нощувка със закуска, от Апартаменти Невада**

 36.00 лв.

36.00 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

Релакс в Пампорово през Декември! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, от Апартаменти Невада**

Релакс в Пампорово през Декември! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, от Апартаменти Невада**

 31.50 лв.

31.50 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-53%

Онлайн курс Project Manager, от Проджект Мениджмънт Академия

Онлайн курс Project Manager, от Проджект Мениджмънт Академия

 300.00 лв.

140.00 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

Най-новият уред срещу насекоми и гризачи Riddex Quad - с двойна технология на действие за площ до 200кв.м, от Гранд Форс Груп

Най-новият уред срещу насекоми и гризачи Riddex Quad - с двойна технология на действие за площ до 200кв.м, от Гранд Форс Груп

 9.50 лв.

9.50 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Напоследък сте затрупани от работа и умората и стресът ви притискат? Подарете си хармония и релакс за тялото и душата - с предложението на Оздравителен център GreenHealth!

Пакет "Тибетска скъпоценност" (120 минути) - за 72.50лв, вместо за 145лв.


Офертата включва:
• Ку-Ние масаж на цяло тяло с масла (60 минути);
• До-Ние масаж с горещи камъни на цяло тяло (30 минути);
• Тибетска мокса Дзати (чувалчета с билки) по време на Ку-Ние масажа;
• Йонна детоксикация (30 минути);
• Тест за определяне на Доша (жизнена конституция) по време на детоксикацията (15 минути);
• Препоръки за хранене и начин на живот според тибетската медицина по време на детоксикацията (15 минути).

Повече за процедурите:

Ку-Ние масаж
Външно терапевтично въздействие върху физическото тяло на човека, което освен това хармонизира духа чрез релакс и медитация. Масажът се е появил около 1900г преди нашата ера. Включва точково въздействие върху тялото с прилагане на благотворни масла (Ку означава нанасяне на масла, а Ние - прякото масажно действие). Въздейства на физическо и енергийно ниво и отпуска и оздравява мускулите, връзките, сухожилията и опорно-двигателния апарат. Подмладява кожата и забавя процесите на увяхване и състаряване. В Ку-Ние се прилагат специфични методи, като акупресура или точково въздействие върху акупунктурните точки, лежащи на меридианите в тялото, по които протича "Ци" - жизнената енергия. Масажът хармонизира тялото и душата, има добро повлияване при множество заболявания, укрепва имунитета, дава тонус на организма, акумулира жизнени сили и енергия, помага за доброто състояние на ставите, костите и сухожилията, укрепва сърцето, успокоява нервната система, подмладява организма като цяло и прави кожата здрава и сияеща. След Ку-Ние човек е отпочинал, бодър и пълен със сили, а психически влиза в състояние на хармония със себе си и света. При Ку-Ние се обработват всички участъци от тялото, включително главата и лицето.

До-Ние масаж
Специално подбрани камъни се налагат върху определени участъци от тялото, предварително обработени с масла, или с тях се обработват мускулите, ставите и точките, като се използват камъни със специална форма и по индивидуални показания. Камъните за масаж са от вулканичен произход, подбрани и обработени внимателно, добити от речни корита и морски крайбрежия. Те са от базалт, известен с богатото си минерално съдържание. В състава им влизат магнезий, желязо и кварц, спомагащи абсорбацията на топлина, която задържат максимално и отдават бавно. Те се нагряват по специален начин и горещи се налагат върху акупунктурните зони и точки или с тях меко се масажира тялото. Нагряванията с камъни са подходящи при стрес, болки, напрежение и блокажи в мускулите и нервите, забавена обмяна на веществата, слабо храносмилане, чести простуди, студени крака и слаби бъбреци (при липса на възпаления).

Тибетска мокса Дзати
По време на изпълнение на тибетски масаж Ку-Ние за нагрявания се използва една от "петте външни лечебни процедури"на тибетската медицина - мокса. Особена разновидност на нагряванията е Дзати Дукпа (чувалчета с билки, натопени в затоплени масла). Освен мощното въздействие на топлината, при нея се използва силата на специално подбрани лечебни растения и лечебните свойства на специални масла. Мокса Дзати подхожда най-вече при проблеми на Вятъра (Вата доша) и излишък на Слуз (Капха доша). Препоръчва се при отоци, лоша циркулация на кръвта, безсъние, депресия, загуба на памет, униние, ментални и емоционални разстройства, слабо и затруднено храносмилане, проблеми със сухожилията, невралгиии, болки от ишиас, артрози, артрити, периатрити, ревматизъм и заболявания от студен произход.

Тест за определяне на Доша и препоръки за хранене и начин на живот
В тибетската медицина се казва, че човекът е единствена по рода си книга. Да познаваш и разбираш смисъла на тази книга е велико изкуство. Познаването на собствената Доша помага на човек да чете живота си и да разбира психотипа и физиологичното си здраве. Тибетската медицина разглежда човешкия организъм като единна система, в чиято основа лежат три начала, така наречените конституции (Доши) - Вятър, Слуз и Жлъчка. От състоянието на тези конституции зависи физическото и психическото здраве. Първа стъпка за коригиране на изменения в жизнената конституция, ако те се установят с теста и консултацията, е да ви бъдат препоръчани подходящ тип хранене, начин на живот и билкови продукти за коригиране на дисбаланса. За всяка Доша тибетската медицина препоръчва определен начин на живот, определен тип правилно хранене и определен вид продукти.

Йонна детоксикация
Пакетът е подсилен с тази допълнителна външна процедура, с цел максимално разтоварване на организма от токсините, които се освождават по време на масажната терапия. Тестът за определяне на Доша се попълва по време на детоксикацията. Сред източни аромати, лечебна тибетска музика и релаксивно-медитативна обстановка ще успеете да се откъснете от напрегнатото ежедневие и да изчистите ума и стреса. Освен прякото въздействие по време на масажа, клиентът получава и много информация относно състоянието на тялото и духа си, както и практически съвети за коригиране на проблемите.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 22 Октомври 2019 (Вторник) до 29 Ноември 2019 (Петък).
С предварително записан час на: 02/ 442 ** **, 088 81* ****, 088 71* ****.
При закъснение с повече от 15 минути, ваучерът се счита за използван.
Офертата включва: - Ку-Ние масаж на цяло тяло с масла (60 минути); - До-Ние масаж с горещи камъни на цяло тяло (30 минути); - Тибетска мокса Дзати (чувалчета с билки) по време на Ку-Ние масажа; - Йонна детоксикация (30 минути); - Тест за определяне на Доша (жизнена конституция) по време на детоксикацията (15 минути); - Препоръки за хранене и начин на живот според тибетската медицина по време на детоксикацията (15 минути).
Масажът се извършва от жена - терапевт.
Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни