Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

59.00 лв.

Цена
без ваучери:

130.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

71.00 лв.

Намаление с ваучери:-55%
Национални оферти

Цена на ваучера:

59.00 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

--%

Хапване за компанията! Фамилна пица по избор, плюс 1.5л Coca-Cola за вкъщи, от Aladin Foods

Хапване за компанията! Фамилна пица по избор, плюс 1.5л Coca-Cola за вкъщи, от Aladin Foods

 13.99 лв.

13.99 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-65%

Поставяне на мигли по метода "Косъм по косъм"или "Руски обем", от Beautymax Experience Center

Поставяне на мигли по метода "Косъм по косъм"или "Руски обем", от Beautymax Experience Center

 85.00 лв.

30.00 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-83%

Профилактичен преглед за гръбначни изкривявания от физиотерапевт - за дете или възрастен, от Славия Спортес

Профилактичен преглед за гръбначни изкривявания от физиотерапевт - за дете или възрастен, от Славия Спортес

 30.00 лв.

5.00 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-52%

Кинезитерапевтичен масаж на гръб, от Студио за красота Естетика

Кинезитерапевтичен масаж на гръб, от Студио за красота Естетика

 35.00 лв.

16.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Обичате ли планината? Мечтаете ли си поне за малко да се пренесете в Аляска? Snowmobile-toursви предлага да се насладите на разходка с приказно красиви планински гледки и незабравимо снежно приключение!

Каране на снегомобил:

• 30 минути - за един човек - за 59лв, вместо за 130лв;
• 30 минути - за двама - за 99лв, вместо за 170лв;
• 60 минути - за един човек - за 89лв, вместо за 160лв;
• 60 минути - за двама - за 139лв, вместо за 210лв.


Повече за разходката:

"Кога тръгваме?
Веднага щом пожелаете, вече има сняг във високата планина. Стартираме с маршрут, който гарантира истинско удоволствие, 100% адреналин. Ще усетите какво е да полетиш върху снега, там, където няма път и ще изпитате върховно изживяване и радост за сетивата.

Какво представляват трасетата?

Трасе А е съобразено с всички вкусове, идеално и за хора, които за пръв път се качват на снегомобил, и за хора, които вече го направиха с нас миналите сезони и сега искат да усетят отново живота на заселниците в Аляска. Едно прекрасно място до София, около язовир Студена и язовир Долна Диканя, където има хубави високи плата и условия за пълноценно и безопасно каране. Този маршрут ще ви подари прекрасни гледки към Рила, Витоша и долината на река Струма. За любители на високите скорости и офроуда позволява скорости до над 80 мили в час, защото има огромно широко и гладко плато. Ако имаме истински зимни температури, дебел лед и язовирът замръзне, правим дрифт върху леда, после караме по южните склонове на Витоша в посока "Ярлово"и "Ярема", пълна газ по платото към с. Дрен, кратка почивка с ароматен билков чай и после продължаваме...

Трасе Б ни гарантира хубав сняг, чак до Април, във високата планина, около района на Седемте Рилски езера. Тръгването е от хижа Малка Юрта, над курорта "Паничище", сборен пункт паркинга над хижа Малка Юрта. От там, в зависимост от метеорологичните условия, имаме няколко уникални маршрута по трасето към първенеца на Лъкатишка Рила - връх "Зекирица", откъдето ще се потопим в незабравимата панорамата към Мусаленската част, "Джуджето"и "Полегналия Великан".

Защо да го направим?

За да се насладим на снега. За да подарим спомен на любимия човек. За да изпитаме нещо истинско, преди глобалното затопляне да превърне зимата от нашето детство в есен. Може би за децата ни снега ще бъде само в детските книжки...

Безопасност
Снегомобилите са в пълна изправност и при стриктно спазване на инструкциите за безопасност, това си е е нормален транспорт, както каране на скутер или мотор. Ние ще ви осигурим каска, защитни очила (шлем), изправен снегомобил и квалифициран инструктор.

Как да се облечем?

Задължително топли дрехи, топли зимни обувки, шапка и ръкавици. Шейните имат ръкохватки, които затоплят ръцете, докато карате, радиатори затоплят степенките отдолу и обдухват тялото зад ветробранната слюда за максимален комфорт, но нека сме добре облечени!

Как да стигнем до началните точки на туровете?
Всеки си организира транспорта сам. Ние ще опитаме да направим оптимална комбинация от няколко човека, които в този ден биха пътували. Попитайте инструкторите за транспорт, ако не разполагате с възможност да се придвижите.

Ще ви хареса, чакаме ви! Не забравяйте своята GoPro камера, фотоапарат или просто телефон, за да съхраните тези хубави моменти!

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 2 Януари 2020 (Четвъртък) до 31 Март 2020 (Вторник).
Офертата важи за ползване от Понеделник до Неделя.
С предварителна уговорка на: 089 56* ****, за уточняване на датата, часа и трасето.
Има възможност за удължаване валидността на ваучера - при уговорка със Snowmobile-tours.
Разходката се състои на трасе, според метеорологичните условия и по ваш избор: - Трасе А - по южните склонове на Витоша, на 30 минути от София; - Трасе Б - около района на Седемте Рилски езера, на 60 минути от София.
За разходката в Рила началната точка е от паркинга над Хижа "Малка Юрта", а в Южна Витоша - с. Долна Диканя Местността Дренска Падина, като е необходимо да бъдете там 15 минути преди уговорения час.
Един ваучер е за един или за двама (според избрания вариант).
При варианта за двама души, те се возят заедно на снегомобил тип "Туринг".
Всеки управлява снегомобила сам.
Фирмата разполага с 5 снегомобила, които могат да возят по двама души. Оптималната бройка за един тур е около 8-12 човека.
Офертата включва • моторна шейна; • гориво; • квалифицирани водачи; • инструктаж; • ползване на каска и защитни очила (шлем).
Офертата не включва: • транспорт до точката за тръгване и обратно; • такси за паркинг в района на ски зоната; • лични предпазни средства и екипировка; • планинска застраховка.
Разходката е извън защитените територии на Природен парк Рила.
Групите са с водач, трасето е съобразено с уменията ви и с цел максимална сигурност, контрол на поведението и гарантирано забавление.
Снегомобилите са снабдени с дистанционен модул за аварийно спиране, който се управлява от инструктора, което гарантира вашата безопасност.
Карането се извършва само в дни с подходящи метеорологични условия и по преценка на инструктора. В случай на неподходящо време или форсмажорни обстоятелства, може да се пренасрочи за друг ден.
При неспазване на инструкциите и поведение, което доведе до повреда на шейната, се възстановяват разходите по отстраняването ѝ.
Има възможност за организиране на тимбилдинг, рожденни дни, транспорт на ски/сноуборд екипировка. За допълнителна информация се свържете със Snowmobile-tours: 089 56* ****.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни