Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

29.99 лв.

Цена
без ваучери:

80.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

50.01 лв.

Намаление с ваучери:-63%
Национални оферти

Цена на ваучера:

29.99 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

Описание на офертата

Защити зрението си от вредното слънчево лъчение! Заложи на стилното предложение на Мултимедикал!

Поляризирани слънчеви очила Wolfnoir W01C39 Hathi Bicome Pink (унисекс) - за 29.99лв, вместо за 80лв.


Характеристики на продукта:

• Широчина на рамките: 14.5см (13.5см отпред);
• Широчина на лещата: 4.8см;
• Височина на лещата: 4.4см;
• Мост: 1.9см;
• Защита: UV400.

Слънчевите очила Wolfnoir W01C39 са унисекс, което ги прави подходящи както за мъже, така и за жени. Рамките са изработени от поликарбонат, а огледалните лещи са направени от триацетат и са подобрени с технология против надраскване. Кръглите лещи са идеалният избор, особено за хора с квадратна форма на лицето. Очилата се предлагат с персонализирана кутия, кърпа за почистване и набор от стикери.

Лещите Wolfnoir модел W01C39 предлагат UV400 защита, предпазваща очите от ултравиолетово лъчение, което уврежда очната ретина. По този начин зрението не се влияе от ярката светлина на слънцето и здравето на очите се запазва непокътнато. Те предпазват и от отразяване на хоризонталната светлина и премахват усещането за слепота, причинено от отражението на светлината, което позволява ясен и прецизен изглед.

Тези слънчеви очила имат огледален тип лещи, които осигуряват повишена защита по отношение на UV лъчите и са много полезни в ярка среда, защото ограничават количеството светлина, което достига до окото. Цветът на огледалния слой няма да повлияе на начина, по който възприемате цветовете.

В допълнение, моделът има поляризирани лещи, които предлагат по-голям комфорт на зрение. Разликата между зрение без очила при нормални светлинни условия и зрение с очила при условия на ярка светлина е близо до нула. Розовите поляризирани лещи стабилизират контраста, особено на зелен или син фон.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 1 Май 2020 (Петък) до 30 Май 2020 (Събота).
При грабване на ваучер посочете имената си, телефонен номер за контакт и точен адрес за доставка (личен или на офис на Еконт).
Доставката е за сметка на клиента - 5лв до офис на Еконт, 6лв до личен адрес. Извършва се в рамките на 3 работни дни след издаване на ваучер или спрямо графика на транспортните фирми през почивните дни.
Очилата се получават с персонализирана кутия, кърпа за почистване и набор от стикери.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни