Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

479.00 лв.

Цена
без ваучери:

479.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

0.00 лв.

Намаление с ваучери:--%
Национални оферти

Цена на ваучера:

95.80 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

-32%

Подарък за малки и големи! Пъзел Аnatolian Рuzzle с 1000 или 1500 части - модел по избор, от Детски магазин Игривко

Подарък за малки и големи! Пъзел Аnatolian Рuzzle с 1000 или 1500 части - модел по избор, от Детски магазин Игривко

 24.90 лв.

16.90 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-32%

Дървено тъкачно станче на Totum за развиване на детската креативност, от Игривко

Дървено тъкачно станче на Totum за развиване на детската креативност, от Игривко

 18.90 лв.

12.80 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-30%

За стройна фигура! Диетичен протеин Body PRO-2 D, от BodyLAB Studio

За стройна фигура! Диетичен протеин Body PRO-2 D, от BodyLAB Studio

 97.90 лв.

68.50 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

Кръвен тест за откриване на IgM и IgG антитела в организма срещу SARS - CoV2 по хемилуминисцентен метод CLIA

Кръвен тест за откриване на IgM и IgG антитела в организма срещу SARS - CoV2 по хемилуминисцентен метод CLIA

 61.00 лв.

61.00 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Албена Холидейзви представя дестинация Албания, и по-точно курорта Саранда, който ще ви спечели с известната си крайбрежна алея! Наследете се на една истинска почивка край бреговете на Йонийско море!

Екскурзия до Албания: 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт:

• В периода 30 Май - 5 Юни - за 479лв на човек;
• В периода 6 - 12 Юни - за 499лв на човек;
• В периода 13 - 18 Юни - за 509лв на човек;
• В периода 20 - 26 Юни - за 529лв на човек;
• В периода 27 Юни - 3 Юли - за 529лв на човек;
• В периода 29 Август - 4 Септември - за 529лв на човек;
• В периода 5 - 11 Септември - за 529лв на човек;
• В периода 12 - 18 Септември - за 499лв на човек;
• В периода 19 - 25 Септември - за 499лв на човек;
• В периода 26 Септември - 2 Октомври - за 479лв на човек.


Офертата включва:
• Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз от София;
• 6 нощувки със закуски и вечери (по тристепенно меню с традиционни албански ястия) в хотел Оазис 4* в Саранда;
• Представител на Албена Холидейз по време на пътуването и престоя;
• Всички пътни, гранични и магистрални такси.

Допълнителни опции
(по желание и с доплащане към туроператора):
• Албанска вечер в замъка Лекурси - 55лв за възрастен, 30лв за дете до 11г;
• Еднодневна екскурзия до гръцкия остров Корфу - 130лв;
• Екскурзия до природния феномен "Синьото око"и града-музей Гирокастро с местен екскурзовод - 50лв за възрастен, 30лв за дете до 11г;
• Ексклузивен целодневен яхт тур с плуване в кристалните води на Адриатика и посещение на частен плаж с обяд - 80лв за възрастен, 50лв за дете до 11г (при минимум 20 човека);
• Екскурзия с местен екскурзовод до Бутринт и посещение на Ксамил ("Бора-Бора на Балканите") за плаж - 30лв за възрастен, 20лв за дете до 11г;
• Входни такси в посещаваните обекти: Синьото око - 50 албански леки; Гирокастро: Военния музей - 200 албански леки, Етнографския музей в къщата на Енвер Ходжа - 200 албански леки; Бутринт: Архиологическите разкопки - 700 албански леки;
• Гарантирано място в автобуса от 2 до 4 ред - 20лв; пред и зад втора врата на автобуса - 20лв.

Програма:

1 ден (София - Игуменица - Саранда 625км)
В 06:00ч отпътуване от София - Ал. Невски по маршрут София - Сандански - ГКПП Кулата - Промахонас. Пътуването е изцяло през скоростния магистрален път Е90 - по магистралата VIA EGNATIA покрай градовете Козани, Верия, Янина до Игуменица. Преминаване през граничния пункт Мавромати - Кафе Боте и само след 29 километра достигане до крайбрежния град Саранда в Албания. Настаняване в хотелите. Вечеря по меню (19:30 - 20:30ч). Нощувка в хотела.

2 ден
Закуска в хотела. Свободно време за разходки и плаж и запознаване с курорта Саранда. Всеки дошъл в Саранда трябва да се разходи по крайбрежната алея, която местните наричат "Лунго Маре"с красиви заведения и кафенета и да изпие едно хубаво "еспресо корто"или традиционна албанска бира Корча или Тирана, да посети Ксамил и замъка Лекурси. Вечеря в хотела.

Вечерта възможност за допълнителна екскурзия срещу заплащане - Албанска вечер в замъка Лекурси, разположен на високо място над града Саранда с красива гледка към залива. Екскурзията включва трансфер с автобус от хотела до замъка и обратно, традиционни албански плата с мезета и разядки и ½ литър вино на човек или 2 големи бири или 2 безалкохолни напитки на човек по избор, богата програма с полифонична музика, традиционни фолклорни албански танци, жива музика и възможност за много танци и забавление. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден
Закуска в хотела. Свободно време за разходки и плаж в курорта Саранда.

Възможност за еднодневна екскурзия до гръцкия остров Корфу, разположен само на 2 морски мили от Саранда. Екскурзията се провежда гарантирано в ден понеделник и включва трансфер от/до хотела пристанището в Саранда с автобус, фериботни билети Саранда - остров Корфу - Саранда, посрещане на място на остров Корфу от автобус с английскоговорящ екскурзовод, разглеждане на двореца Ахилион в столицата Керкира с включена входна такса (бивша лятна резиденция на императрица Сиси), разходка до полуостров Канони с разглеждане на Мишия остров, разглеждане на града Керкира със свободно време за разходка по известната пешеходна улица Листон. (При група от 15 и повече души - български екскурзовод). Връщане в Саранда привечер. Вечеря в хотела по меню (19:30 - 20:30ч). Нощувка в хотела.

4 ден

Закуска в хотела. Свободно време разходки и плаж в курорта Саранда.

Възможност за допълнителна екскурзия до природния феномен "Синьото око"и града - музей Гирокастро с местен екскурзовод. Отпътуване от Саранда за посещение на природния феномен "Синьото око" - карстов извор, разположен на 117 метра надм. вис. сред прекрасен парк с невероятна природа и причудлива растителност, защитен обект на ЮНЕСКО. Посещението на езерото се осъществява само при добро и сухо време, поради характера на терена, необходимо е да се повърви пеша около 900м-1км. Заради кръглата си форма, наситения син цвят в центъра и светло син в периферията, изворът наподобява човешко око, погледнато отгоре. Точната дълбочина на извора не е изследвана, а водолазите, опитали се да достигнат дъното му, успели да достигнат само до 45м дълбочина поради налягането на водата, което винаги ги изтласква обратно! Изворът изтласква 6 кубика вода в секунда, която е с температура 13 градуса. Оттук дава началото си и река Бистрица, която е дълга 26 километра и посредством изградения изкуствен канал Вивари при Бутринт се влива в Йонийско море. Възможност да се насладите на разхладителна напитка или вкусен обяд в ресторанта до прозрачните води на феномена, да си купите натурални продукти и сувенири от магазинчето до извора или по-смелите да скочат или да се се изкъпят във водите на езерото. Посещение на Гирокастро (каменен град на хилядата стъпки - Сребърната Крепост от гръцки "Аргирокастро"), един от най-добре запазените средновековни градове на Балканите, включен в листата на ЮНЕСКО за световното културно наследство. Наричат го още каменния град, заради добре запазените къщи от периода на Османската империя от 17 и 18 век. Пешеходна разходка с екскурзовод - разглеждане на старият град, родната къща на Енвер Ходжа - днес етнографски музей, крепостта Гирокастро с военния музей (не включва входни такси за Етнографския Музей и Военния Музей).

Връщане в Саранда привечер. Вечеря в хотела по меню (19:30 - 20:30ч). Нощувка в хотела.

5 ден

Закуска в хотела. Свободно време за плаж и разходки.

Възможност за ексклузивен целодневен яхт тур с плуване в кристалните води на Адриатика и посещение на частен плаж, който може да се достигне само по вода за слънчеви бани и къпане в кристалните води на Адриатика. Капацитетът на яхтата е 35 души. Вкусен обяд на острова с местни специалитети и безалкохолна напитка, включен в цената, при минимум 20 души.

Връщане в хотела в Саранда в късния следобед. Вечеря в хотела по меню (19:30 - 20:30ч). Нощувка в хотела.

6 ден
Закуска в хотела. Свободно време за плаж и разходки.

Възможност за екскурзия с местен екскурзовод за разглеждане на архиеологическия резерват Бутринт, разположен само на 20км от Саранда. Разглеждане на археологическия комплекс, включен в листата на ЮНЕСКО като един от най-добре запазените гръко-римски градове на Балканите: храмът на Асклепий, Баптистерията, Нимфеонът, Театърът, Лъвската порта, Акрополът с археологическия музей. След двучасовата разходка във времето из Бутринт, посещение на селището Ксамил (наричан "Бора-Бора"на Балканите) за плаж в някой от прекрасните пясъчни плажове, скътани измежду островчетата (чадър и шезлонг се заплащат или се ползват срещу консумация в някои от множеството таверни на плажовете).

След пълноценния ден, съчетание на исторически впечатления и релаксиращ плаж, връщане в Саранда. Вечеря в хотела по меню (19:30 - 20:30ч). Нощувка в хотела.

7 ден
Закуска. Отпътуване за София и пристигане около 20:00 - 21:00ч.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 25 Януари 2020 (Събота) до 26 Август 2020 (Сряда).
С предварителна резервация и сключване на договор с туроператора, до 2 дни след издаване на ваучер, на: 02/ 952 ** **, 088 56* ****.
До 30 Март е необходимо да се доплатят 30% остатъка от сумата към туроператора.
Окончателно доплащане на остатъка от сумата е необходимо да се направи най-късно до 30 дни преди датата на отпътуване, към туроператора.
Екскурзията ще се състои на избраната дата: 30 Май - 5 Юни, 6 - 12 Юни, 13 - 18 Юни, 20 - 26 Юни, 27 Юни - 3 Юли, 29 Август - 4 Септември, 5 - 11 Септември, 12 - 18 Септември, 19 - 25 Септември и 26 Септември - 2 Октомври, с тръгване от София.
Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стая, при двама настанени.
Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна. Офертата включва медицинска застраховка със ЗК Уника Живот с асистанс с покритие 4000 евро за лица до 65 ненавършени години. Към туроператора може да се доплати за застраховка: - за лица от 65 до 74 ненавършени години - 5лв; - за лица от 74 до 79 ненавършени години - 10лв.
Разходи от личен характер не се поемат от туроператора.
Ориентировъчният валутен курс е 100 Албански леки = 1.70лв.
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18г, пътуващи с един или без родители - нотариална декларация от единия или двамата родители.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни