Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

79.89 лв.

Цена
без ваучери:

160.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

80.11 лв.

Намаление с ваучери:-50%
Оферти София

Цена на ваучера:

79.89 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

-52%

За щитовидната жлеза! Изследване на TSH, FT3, FT4, MAT и TAT, от СМДЛ Кандиларов

За щитовидната жлеза! Изследване на TSH, FT3, FT4, MAT и TAT, от СМДЛ Кандиларов

 83.50 лв.

40.00 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

Постановката "8:15 на Орлов"по Уди Алън - на 11 Февруари в Нов Театър НДК

Постановката "8:15 на Орлов"по Уди Алън - на 11 Февруари в Нов Театър НДК

 8.00 лв.

8.00 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-35%

За малки и големи художници! 1 посещение на курс по рисуване, от Арт лаборатория

За малки и големи художници! 1 посещение на курс по рисуване, от Арт лаборатория

 30.00 лв.

19.50 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

Годишен технически преглед на лек автомобил или джип, от Автокомплекс ГТП Илинден

Годишен технически преглед на лек автомобил или джип, от Автокомплекс ГТП Илинден

 26.90 лв.

26.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Погрижете се да се радвате на красива и стегната кожа, без да се притеснявате от всяка следваща изминала година. В Студио Модерно е да си здравимат точното решение за вас!

1 процедура ултразвуков HIFU лифтинг:

• На околоочен контур, плюс кислородна терапия и биолифтинг на цяло лице - за 79.89лв, вместо за 160лв;
• На двойна брадичка, плюс кислородна терапия и биолифтинг на цяло лице - за 119лв, вместо за 240лв;
• На околоочен контур и двойна брадичка, плюс кислородна терапия и биолифтинг на цяло лице - за 169лв, вместо за 340лв.


Повече за процедурата:

Стъпки:
• Почистване на кожата с тоалетно мляко;
• Тонизиране с подходящ продукт, съобразен с нуждите на кожата;
• Нанасяне на овлажнител;
• Впръскване на кислородната струя;
• Нанасяне на контактен гел и HIFU лифтинг на определените зони;
• Нанасяне на контактен гел и биолифтинг на цяло лице;
• Нанасяне на финален продукт (различни видове - според нуждите на кожата).

Какво представлява HIFU технологията?

HIFU (High intensity focused ultrasound) - Фокусиран ултразвук с висока интензивност. Това е уникална иновативна технология, която позволява неинвазивен лифтинг на лицето, шията и деколтето, като постига резултат, сравним с този при пластичната хирургия.

HIFU терапията, както и пластичната хирургия, работи в SMAS слоя на кожата, т.е. повърхностния апоневротичен мускулен слой на кожата. Този слой представлява анатомична структура от колаген и еластин, която покрива мимическите мускули на лицето. Намира се под подкожната мастна съединителна тъкан и свързва мимическите мускули на лицето с кожата. Този SMAS слой, съставен от колагенови и еластинови влакна, поддържа във форма меките тъкани на лицето, като ги предпазва от гравитационната птоза, т.е. отпускане и увисване на кожата.

Как работи за вашата красота лифтингът с HIFU технологията?
Фокусираният ултразвук с висок интензитет въздейства на кожата чрез импулси, които повишават температурата в точката на въздействие до 65-70 градуса, а колагеновите и еластиновите влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата, се свиват и скъсяват, като по този начин този SMAS слой се повдига и така поддържа стегнати всички меки тъкани на лицето. Фокусираната ултразвукова вълна преминава през кожата и подкожно-мастната съединителна тъкан, без да ги поврежда, осигурява незабавно опъване на частите на лицето, като резултатът е като след хирургична интервенция, но без нежелани последици. Термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинга на всички слоеве на меките тъкани на лицето.

Максималният резултат от терапията се появява до 3-4 месеца след нея, т.е. това време е необходимо за образуване на нова колагенова матрица. Апаратът притежава 3 броя трансдюсери, въздействащи на различна дълбочина върху различните слоеве на кожата със следните функции: Ремоделиране, стягане, повдигане и лифтиране- трансдюсери 3 и 4.5мм дълбочина. Заглаждане на повърхностни бръчки и цялостно освежаване и избистряне на кожата, затваряне на порите и премахване на белезите от акне, третиране на чело и околоочен контур, повдигане на вежди - трансдюсер 1.5 мм.

Кога е подходящо да се направи?
Тази процедура е подходяща както за жени, така и за мъже , които имат отпускане на кожата и биха искали да получат видим резултат на стягане и уплътняване.

Безопасна ли е HIFU процедурата?
Хайфу процедурата е абсолютно безопасна. Ултразвукова енергия се прилага в областта на медицината в продължение на повече от 50 години, а отскоро навлезе безкомпромисно и в естетичната козметология.

Болезнена ли е процедурата с HIFU?
Процедурата е безболезнена, но границата на поносимост е различена при всеки човек, затова интензитетът на процедурата е индивидуален, съобразен с тази граница.

Противопоказания за HIFU терапия:
• Открити рани, кожни белези;
• Бременност, кърмене;
• Рак или тежко ендокринно заболяване;
• Тежките форми на акне по лицето и шията;
• Системно или локално кожно заболяване, при което е нарушен процеса на регенерация на кожата;
• При прием на антикоагулантни препарати.

Колко време продължава процедурата?
Процедурата, в зависимост от зоната на третиране, може да отнеме от 20 минути до 2 часа.

Колко процедури HIFU са необходими за постигане на добър ефект?
По-голямата част от клиентите се нуждаят от повече от една терапия, в зависимост от това колко е отпусната кожата. Обикновено се постигат добри резултати още след първата терапия, но при по-отпусната кожа може да се наложат 3-4 процедури.

След колко време ще има видими резултати?

Резултатите могат да се видят няколко дни след терапията, но за период от около 2-3 месеца ще видите максималния постигнат резултат.Това е така, защото е необходимо време да се образува новият колаген и затова, че този процес е строго индивидуален.

С какво HIFU е различен от лазерите и IPL?

Лазери и IPL са насочени към проблемите в повърхностните слоеве на кожата (фини линии, бръчки, пигментни промени), докато HIFU е насочен към всички слоеве на кожата, в зависимост от трансдюсера, който се използва, включително "SMAS"слоя, който е основната цел в пластичната хирургия. Освен това HIFU терапия може да се прави във всеки сезон и е подходяща за всички цветове и дебелина на кожата.

С какво е уникална технологията HIFU?

HIFU е единствената неинвазивна технология, позволяваща достигането на необходимата за "лифтинг ефект"дълбочина. Резултатите могат да варират, според структурата и възрастовите особености на кожата, но при всички има подобрение на отпуснатата кожа. Шията и деколтето се стягат, бръчките стават по-малко видими, а при някои хора почти изчезват. Стопява двойната брадичка. Повдига ъгълчетата на устата. Оформя контура на лицето. Технологията позволява стягане на отпуснатата кожа, като по този начин лицето придобива по-свеж и младежки вид. Чрез прилагане на терапията може да се повдигне и стегне кожата отстрани на челото, като по този начин се постига леко повдигане на веждите.

Какво представлява кислородната терапия?
Кислородната терапия позволява да се третира зоната около очите, включително горния и долен клепач, придава блясък и изразителност на погледа. Терапията представлява интрадермално проникване в кожата с кислородна струя под налягане. Изглажда кожата, редуцира бръчките.

Какво представлява биолифтингът?
Биолифтингът се осъществява посредством комбинация от радиочестота и фотон терапия. Фотон терапията представлява взаимодействие на светлина (фотони), доставена чрез светодиоди, с епидермиса на кожата, като по този начин се предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. Фотоните, излъчвани от светодиодите, взаимодействат с клетките на кожата и ги стимулират да произвеждат нов колаген и еластин. Радиочестотата (RF frequency) стяга колагеновите влакна в дълбочина чрез повишаване на температурата в дермата и хиподермата.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 31 Декември 2018 (Понеделник) до 30 Януари 2019 (Сряда).
С предварително записан час на: 0877 894 899.
При закъснение с повече от 15 минути, ваучерът се счита за използван
Продължителността на процедурата е между 20 и 120 минути - в зависимост от зоната на третиране.
Противопоказания:  - Открити рани, кожни белези; - Бременност, кърмене; - Рак или тежко ендокринно заболяване; - Тежките форми на акне по лицето и шията; - Системно или локално кожно заболяване, при което е нарушен процеса на регенерация на кожата; - При прием на антикоагулантни препарати.
Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни