Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

19.00 лв.

Цена
без ваучери:

38.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

19.00 лв.

Намаление с ваучери:-50%
Национални оферти

Цена на ваучера:

19.00 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

Описание на офертата

Покажете на любимите си хора, че ги цените със стилен подарък! Подарете им спомен като "позлата"или като съкровена емоция за вечността! Pro Artгарантира за качествената и красива изработка!

Луксозна репродукция по избор, плюс луксозна рамка - за 19лв, вместо за 38лв.


Можете да избирате между следните репродукции:
• "Целувката"на Густав Климт (27х38см размер на платното, външен размер 36х47см);
• "Дървото на живота"на Густав Климт (20х38см размер на платното, външен размер 29х47см).

Повече за картините:

"Целувката"е картина, нарисувана от австрийския художник-символист Густав Климт между 1908 и 1909 година, в зенита на неговия "Златен период", когато той рисува голям брой творби в подобен стил и техника на позлата.

Платното изобразява двойка прегърнати мъж и жена, облечени в туники, украсени както в геометричния стил, характерен за съвременното на картината течение "ар нуво", така и с органичните форми от по-ранното течение на изкуствата и занаятите. Творбата е изпълнена с маслени бои и слоеве златни люспици, което ѝ придава модерно, но и наситено с емоционални спомени излъчване. Картината е притежание на Австрийската галерия в двореца Белведере, Виена и е широко приета като един от шедьоврите на ранния модернизъм. Смятана е за най-популярната творба на Климт и за символ на виенското "ар нуво"или още югендстил.

Дървото на Живота" ("Tree of Life") е част от мозаечния фриз, създаден за белгийския дворец "Стоклет"в периода 1905 - 1911 година. Фризът съдържа още творбите "Изпълване" ("Fulfillment") и "Очакване" ("Expectation").

Дървото на живота е важен символ, използван в много теологии, философии и митологии. То е символ на връзката между небето, земята и подземния свят. Въртящите се клонове създават митичен символизъм за вечността на живота. Клоните се обръщат, завъртат, навиват, спират, дълги лози и крехки конци, израз на сложността на живота. С клоните си, достигащи до небето, дървото на живота се корени и в земята долу, създавайки връзката между двата елемента. Дървото на живота, илюстрирано от Климт, създава и друга връзка - с подземния свят, която означава крайния детерминизъм, управляващ всяко живо същество, което се ражда, расте и след това се завръща обратно в земята.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 5 Май 2020 (Вторник) до 5 Юни 2020 (Петък).
При грабване на ваучер посочете три имена, телефон за контакт и адрес за доставка - офис на Еконт или до личен адрес. В полето "Забележки"напишете името на избраната репродукция, както и ако желаете да получите продукта на място от посочения адрес във Велико Търново.
Доставката е за сметка на клиента - 5лв до офис на Еконт или 6лв до адрес. Извършва се до 5 работни дни след издаване на ваучер. В рамките на една доставка могат да се получат до 2 картини.
Клиентите от Велико Търново могат да получат продукта в цеха на Pro Art на адрес: ул. Козлуджа 2.
Репродукциите представляват висококачествен печат с еко мастила върху италианска канаваца, аранжирани в луксозна рамка.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни