Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

19.90 лв.

Цена
без ваучери:

100.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

80.10 лв.

Намаление с ваучери:-80%
Национални оферти

Цена на ваучера:

19.90 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

Описание на офертата

Независимо дали сте начинаещ в областта на дигиталния дизайн, вие може да се превърнете в уеб дизайнер! Всичко, от което се нуждаете, е малко вдъхновение и ваучер за Urocite.bg!

Онлайн курс "Web дизайнер"с 6-месечен достъп - за 19.90лв, вместо за 100лв.


Повече за курса:

Този курс се състои изцяло от видеолекции, създадени от професионалисти с програмистки и педагогически компетенции. Лекциите са структурирани последователно за поетапно и надграждащо усвояване на всичко, необходимо за овладяването на уеб дизайна - от HTML и CSS, през работата с Photoshop, до използване на съвременни фреймуъркове за ускорено създаване на уеб дизайн с Bootstrap. Курсът е изключително богат по съдържание и с разнообразие на темите; организиран е по начин, подходящ и за начинаещи в областта на дизайна. Очакват ви повече от 30 професионално разработени видеоурока.

Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически задачи, на принципа "Обясни и покажи". Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка работата на лекторите, обяснена внимателно и последователно. Към всеки урок получавате и съответните работни файлове. Освен това ще получите и един шаблон на уеб сайт, който може да използвате свободно за свои цели.

Уеб дизайнът е една от най-привлекателните и търсени професии в световен мащаб, която може да се практикува и от дома. Според проучване на Payscale.com, средната заплата на специалистите в областта е между 30 и 70 хиляди долара годишно.

За да получите представа как работи курса, може да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 6 Май 2020 (Сряда) до 6 Юни 2020 (Събота).
След издаване на ваучер е необходимо да изпратите на Е-mail: info.urocite@gmail.com следната информация: - Наименование на курса (Web дизайнер); - Номер на ваучер; - Избрано потребителско име за достъп; - E-mail, на който да бъде осъществена регистрацията; - Телефонен номер за контакт.
До 1 работен ден след изпращане на информацията ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата. Предоставят се данни за вход като нов потребител с пълен достъп до курса (ново потребителско име и парола, генерирани от платформата). Възможно е посоченото потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
Офертата включва 6-месечен неограничен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс.
Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
По желание и след допълнителна уговорка може да доплатите към Urocite.bg за допълнителни часове с преподавател - 14лв на учебен час.
Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло в реализиране на практически задачи. Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка работата на лекторите, обяснена внимателно и последователно. Към всеки урок се получават и съответните работни файлове.
При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на изпит, като за сертификат се доплащат 25лв.
С общите условия на Urocite.bg може да се запознаете на http://urocite.bg/obshti.php.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни