Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

43.00 лв.

Цена
без ваучери:

86.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

43.00 лв.

Намаление с ваучери:-50%
Оферти София

Цена на ваучера:

43.00 лв.

Продадени ваучери за намаление:

00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Още топ оферти с ваучери

-34%

Сет за капучино "Love cappuccino love you" - машина, капучинатор, 10 капсули и 2л специално мляко, плюс безплатна доставка, от Memento

Сет за капучино "Love cappuccino love you" - машина, капучинатор, 10 капсули и 2л специално мляко, плюс безплатна доставка, от Memento

 300.90 лв.

199.99 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-50%

Вкусно изкушение за вкъщи! 1кг солен пай с пилешко филе, бадеми и моцарела, от Аданна

Вкусно изкушение за вкъщи! 1кг солен пай с пилешко филе, бадеми и моцарела, от Аданна

 50.00 лв.

25.00 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-50%

Месечна полудневна занималня за ученик от 1 до 4 клас, от Занималня "Изгрев"

Месечна полудневна занималня за ученик от 1 до 4 клас, от Занималня "Изгрев"

 240.00 лв.

120.00 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-50%

За вашия празник! 80, 120 или 160 броя коктейлни хапки, от H&D Catering

За вашия празник! 80, 120 или 160 броя коктейлни хапки, от H&D Catering

 63.80 лв.

31.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Отървете се от целулита за лятото и намалете обиколките на тялото с нехирургична липосукция! Derma Pro Aestheticsви предлага да влезете бързо във форма с ударна двойна терапия за намаляване обиколката на тялото и изглаждане на портокаловата кожа.


1 процедура с LPG Integral на цяло тяло и 1 процедура с Vela Shape на зона по избор - за 43лв, вместо за 86лв.

За процедурата с VelaShape може да избирате между следните зони: седалище, брич, горна част на ръце, паласки, корем, колене, задна или предна част на бедрата.

Повече за процедурите:

Процедурата включва терапия на тяло с най-високия клас апаратура VelaShape и последен модел LPG Integral за редукция на целулита и мастни натрупвания, както и дрениране и скулптуриране на фигурата.

Повече за LPG Integral:
През последните години като най-ефективен, безболезнен и неинвазивен метод за антицелулитно лечение се налага LPG - технологията. Липомасажът е коренно различно решение на проблема с целулита и упоритите мазнини. Представлява вакуумен масаж, който стимулира клетъчния метаболизъм, подобрява кръвообращението и лимфооттичането. Главното действащо лице в тази технологична иновация от последно поколение е масажираща глава с две независимо въртящи се една от друга ролки. Те едновременно аспирират и разграждат тъканите по зоните, върху които се движат. Главното действащо лице в тази технологична иновация от последно поколение е масажираща глава с две независимо въртящи се една от друга ролки. Те едновременно аспирират и разграждат тъканите по зоните, върху които се движат.
Времетраене на процедурата: 35 минути.

Повече за Vela Shape:
Vela Shape - единствената одобрена от Американската асоциация по храни и лекарства машина за третиране на целулит и намаляване на обиколките. Най-съвременната elos технoлогия трето поколение след лазери и интензивна пулсова светлина, която съчетава съвместното действие на три компонента - вакуум масаж, инфрачервена светлина и радиочестотни вълни. Процедурата е подходяща за всички жени, които искат да отслабнат, оформят контура и изгладят кожата, както и за жени след родилен период.

Какво представлява Vela Shape?
Това е първата нехирургична процедура, която подобрява контура, вида и формата на тялото, а също така има и отслабващ ефект. Революционната elos технология комбинира силна енергия и има за цел да редуцира обема на подкожната мазнина. С процедурата Vela Shape вие премахвате целулита, също така редуцирате мастните натрупвания изключително лесно, без загуба на време и абсолютно никакъв физически дискомфорт.

Как работи Vela Shape?
Тайната на Vela Shape е в революционната elos технология - комбинация на биполярни радиочестоти, инфраред енергия, вакуум и механичен масаж. Целулитът се характеризира с поява на трапчинки по повърхността на кожата, която започва да прилича на "стар дюшек". Мастните клетки са локализирани в кухини, когато тези кухни се разтегнат достатъчно се образува т.нар. повърхност на "стар дюшек". Прилагането на вакума има за цел да повиши кръвната циркулация в тези зони, инфрачервените лъчи и радиовълните пък стимулират депата чрез затопляне и спомагат за преминаването на по-голямо количество кислород. Всичко това води до повишаване на метаболитните процеси в мастните клетки и редуцира техния размер. В резултат подкожната мастна тъкан е намалена.
Времетраене: според избраната зона варира от 10 до 20 минути.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 27 Септември 2018 (Четвъртък) до 27 Октомври 2018 (Събота).
С предварителна резервация на: 0887 524 800.
За процедурата с Vela Shape може да избирате между следните зони: седалище, брич, горна част на ръце, паласки, корем, колене, задна или предна част на бедрата.
Времетраене на процедурата LPG Integral - 35 минути, с Vela Shape - според избраната зона варира от 10 до 20 минути.
Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

От 1999г Derma Pro Aestheticsе една от водещите частни клиники в България по естетична дерматология, утвърдила и доказала се през годините. Целта е винаги да бъде №1 за пациента, обновявайки и поддържайки асортимента с най-ефикасни и актуални апаратури и продукти от световен мащаб в сферата на естетичната дерматология.

В Derma Pro Aestheticsсе извършват пълен набор от процедури за лице и тяло:

София, Център, ул. Григор Пърличев 2

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни