Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

21.90 лв.

Цена
без ваучери:

21.90 лв.

С ваучер
спестяваш:

0.00 лв.

Намаление с ваучери:--%
Национални оферти

Цена на ваучера:

21.90 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

Описание на офертата

Поканете здравето и чистия въздух в дома си и се погрижете за имунитета си! Грабнете страхотното предложение на Солна стая Хималая!

Лампа от хималайска сол (2 - 3кг) - за 21.90лв.


Повече за продуктите и терапията:

Лампата от Хималайска соле един чудесен начин да подобрите атмосферата във всяка стая. И не само, защото изглежда красива! Лампата буквално ще подобри качеството на въздуха, който дишате. С нагряването и ще се освободят отрицателни йони, които пречистват въздуха, отстраняват частици прах и други замърсители, които се намират в стаята. Разбира се, размерът на солевия кристал във вашата лампа от хималайска сол има влияние върху ефективността и. За най-добри резултати размерът на лампата трябва да съответства на размера на зоната, която се опитвате да пречистите. Колкото по-голяма е лампата, толкова по-голяма е лъчистата и площ.

Въпреки че може да имате голяма площ, която бихте искали да пречистите, не е необходимо да имате една огромна лампа от Хималайска сол. Вместо това може да включите няколко малки на различни места и стаята ще получи необходимото покритие. Не забравяйте също, че една хималайска солна лампа не е просто начин да подобрите качеството на въздуха, а е чудесен начин да се справите с огромния обхват на здравните проблеми и физическите проблеми, включително:
• Намаляване на стреса и напрежението;
• Намаляване симптомите на астмата;
• Намаляване на сезонните алергии, чрез прочистване на синусите;
• Кашлица и задръстване на гръдния кош;
• Подобряване на дихателната система на пушачите;
• Освен това, въпреки че не е научно доказано, много хора съобщават, че солната терапия драстично намалява хъркането и други.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 5 Май 2020 (Вторник) до 13 Юни 2020 (Събота).
При грабване на ваучер посочете имената си, телефонен номер за контакт и точен адрес за доставка (личен или офис на Еконт).
Доставката е за сметка на клиента - около 5 - 7лв до личен адрес или офис на Еконт. Извършва се в рамките на 3 дни след издаване на ваучер.
Солните лампи са от 100% натурален продукт, издялан от солна скала. Всяка лампа е с дървена основа, крушка, кабел, копче за включване и шнур.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни