Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

20.30 лв.

Цена
без ваучери:

29.90 лв.

С ваучер
спестяваш:

9.60 лв.

Намаление с ваучери:-32%
Национални оферти

Цена на ваучера:

20.30 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

Описание на офертата

Методът Монтесори комбинира забавление и обучение, като стимулира сетивата на най-малките, развива концентрацията и координацията! Изненадай своя малчуган със страхотен пъзел - с ваучер за Игривко!

• Дървен пъзел с 11 части "В гората" - за 20.30лв, вместо за 29.90лв;
• Дървен пъзел с 11 части "В града" - за 20.30лв, вместо за 29.90лв.


Повече за продуктите:

В гората
След сглобяване на пъзела, представляващ дърво от 6 части, децата могат да се забавляват, като поставят петте дървени животни в предназначените за тях пространства.

В града
След сглобяване на пъзела, представляващ улица от 6 части, децата могат да се забавляват, като поставят петте дървени животни в различни превозни средства в предназначените за тях пространства.

Всеки от комплектите съдържа:
• 5 броя дървени животинки;
• Пъзел с 6 части.

Подходящ за деца на възраст 2 - 4г.

Този първи пъзел, вдъхновен от метода на известния възпитател Мария Монтесори, дава възможност на много малки деца да се запознаят с различни места от заобикалящия ни свят и същевременно да бъдат стимулирани от играта да възприемат формите и развият усещане за пространство. Този мултисензорен подход благоприятства задълбоченото обучение, което е много важно за познавателното развитие при деца в предучилищна възраст.

Помагайте на децата само когато е необходимо, и то ограничено до няколко прости предложения. Например, гледайки дървените елементи, поставени с боядисаната страна нагоре ги подканете и насърчете да сравняват дизайна на фигурките с този на снимката, показана на гърба на кутията: багажник, клони, зеленина. Винаги трябва да назоваваме елементите, сочейки ги с пръст и да мотивираме децата със стимулиращи въпроси: "Това е багажникът, това са клоните, това е сова ... Къде живее совата? Това е лисица ...Къде живее лисицата? и т.н."

След като пъзелът е сглобен - или дори по време на играта - трябва да насърчавате децата да наблюдават внимателно дървените елементи, карайки ги да анализират формата им и да ги каните да търсят мястото в съответна форма. Можете да играете с децата, като ги помолите да идентифицират животните чрез следните въпроси: "Къде е бухалът?, Къде е лисицата?"и т.н. или може да ги питате, посочкайки дървените фигурки "Кое е това животно? ", сочейки катеричката. Можете да придадете добавена стойност на играта чрез добавяне на информация. Например можете да обясните, че в гората растат гъби, като много цветя. Или да кажете, че птиците правят гнездата си по клоните на дървета и т.н.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 1 Май 2020 (Петък) до 19 Юни 2020 (Петък).
При грабване на ваучер посочете имената си, телефонен номер за контакт и точен адрес за доставка (или желание да вземете продукта на място).
Доставката е за сметка на клиента - според тарифите на куриерската фирма (Еконт или Speedy). Извършва се в рамките на 3 - 5 работни дни след издаване на ваучер.
Клиентите от София могат да получат продукта и на място от посочения адрес.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни